NYRON

Antverpiastraat 36

2660 Hoboken

0498 56 17 72

Stuur een e-mail

rolluiken Hoboken Antwerpen

Inbouwrolluiken

Inbouwrolluiken plaatsen? In Antwerpen plaatst rolluikspecialist Nyron kwaliteitsvolle inbouwrolluiken aan scherpe prijs!

Nieuwbouw

Vooral bij nieuwbouw zijn inbouwrolluiken de ideale oplossing, aangezien dergelijk rolluiksysteem letterlijk wordt ingebouwd in de buitengevel.

Een rolluiksysteem inbouwen

In tegenstelling tot opbouw en voorzet rolluiksystemen worden inbouwrolluiken volledig in de gevel ingebouwd net boven het buitenschrijnwerk waarvoor een specifieke uitsparing voorzien wordt. Ter afwerking wordt een rolluikkast gemonteerd.

De thermisch geïsoleerde bekisting van een ingebouwd rolluikensysteem heeft hoofdzakelijk 2 doelen:

  • de het rolluikmechanisme te verbergen voor het blote oog
  • verhoogde isolatie opdat geen extra koude binnen de woning kan treden.

Installateur Antwerpen

Wil je inbouwrolluiken laten plaatsen, doe dan zeker beroep op een ervaren installateur. In Antwerpen kan je rekenen op het kennen en kunnen van rolluikenspecialist Nyron uit Hoboken.

Kwaliteitsvolle inbouwrolluiken à scherpe prijs!

Ook wie kwaliteitsvolle rolluiken wenst, dient niet persé "zijn broek te scheuren". Rolluikenfabrikant Nyron maakt, levert en installeert inbouwrolluiken @ scherpe prijs.

Vraag vrijblijvend een algemene prijsindicatie voor het plaatsen van inbouwrolluiken

Offerte inbouwrolluiken

Had je graag een gratis offerte ontvangen voor het plaatsen van inbouwrolluiken aan je woning of bedrijf in Antwerpen? Vraag Nyron een offerte op maat van je nieuwbouw en/of renovatieproject!

Offerte inbouwrolluiken Antwerpen