NYRON

Antverpiastraat 36

2660 Hoboken

0498 56 17 72

Stuur een e-mail

rolluiken Hoboken Antwerpen

Opbouwrolluiken

Opbouwrolluiken plaatsen in Antwerpen? Rolluik specialist Nyron uit Hoboken maakt je graag z'n beste prijs voor gepaste opbouwrolluiken op maat!

Vraag een gratis offerte opbouwrolluiken plaatsen

Opbouwrolluiken Antwerpen

In Antwerpen kan je rekenen op de kennis en kunde van rolluikspecialist Nyron die niet alleen inbouw- of voorzetrolluiken installeert maar dus ook opbouwrolluiken. Opbouwrolluiken op maat gemaakt en geplaatst aan scherpe prijs, da's wat de vakmannen van Nyron particulieren en bedrijven kunnen voorstellen in heel provincie Antwerpen.

De rolluikkast wordt boven de deur / het raam opgebouwd...

Opbouwrolluiken worden rechtstreeks op het buitenschrijnwerk (raam of deur) gemonteerd en zijn dus geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Opbouwrolluik & renovaties

Belangrijk bij renovaties is om de totale hoogte van de buitenschrijnwerk + opbouwrolluik combinatie te weten. Houdt dus zeker rekening met de rolluikkast dewelke meteen boven deur of raam geplaatst wordt.

Opbouwrolluiken plaatsen

Denk je eraan een opbouwrolluiksysteem te voorzien aan ramen en/of (schuif-)deuren, contacteer dan zeker Nyron uit Hoboken, Antwerpen voor bijkomende info en informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden, prijzen van opbouwrolluiken, plaatsingsmodaliteiten en/of levertermijnen.

Offerte opbouwrolluiken

Concreet plan om opbouwrolluiken te plaatsen in je woning of bedrijf te Antwerpen? Vraag gratis een gedetailleerde offerte op maat aan!

Offerte opbouwrolluiken Antwerpen