NYRON

Antverpiastraat 36

2660 Hoboken

0498 56 17 72

Stuur een e-mail

rolluiken Hoboken Antwerpen

Voorzetrolluiken

In tegenstelling tot inbouw- of opbouwrolluiken zijn voorzetrolluiken de makkelijkst te plaatsen rolluik systemen aangezien ze niet vast aan het buitenschrijnwerk gemonteerd worden. Ideaal dus voor renovaties, waarbij men zo weinig mogelijk de bestaande structuren (ramen, deuren, gevel) wil beschadigen.

2 soorten voorzetrolluiken

Net zoals bepaalde soorten zonwering, kunnen voorzetrolluiken zowel in de gevelsuitsparing als op de gevel zelf geplaatst worden. Je bepaalt zelf welke soort voorzetrolluik je het mooist vindt en rolluikspecialist Nyron uit Hoboken, Antwerpen verzorgt de vakkundige installatie ervan!

Voorzetrolluik in geveluitsparing

Bij het installerten van voorzetrolluiken in de geveluitsparing wordt de rolluikkast net voor het venster / de deur gemonteerd, zodat luiklammellen in de geleiders om minimale afstand van het buitenschrijnwerk komt te staan.

info, prijs & offerte plaatsen van voorzetrolluiken "IN" gevel

Voorzetrolluiken op de buitenmuur

Kies je voor een systeem waar de rolluiken op de buitenmuur gemonteerd worden, dan is de bekisting van de rolluik een heel stuk opzichtiger. Opzichtiger betekent opvallender, maar daarom niet specifiek visueel onesthtisch; kwestie van smaak en mogelijkheden.

info, prijs & offerte voorzetrolluiiken plaatsen "OP" gevel


Installateur voorzetrolluiken Antwerpen

Zoek je een installateur van voorzetrolluiken in Antwerpen, zoek dan niet verder... Nyron installeert diverse rolluiksystemen aan uiterst scherpe prijs! Vraag hier een algemene prijsindicatie.

Gratis een gedetailleerde offerte

Had je graag een gedetailleerde prijsofferte voor het plaatsen van voorzetrolluiken bekomen, dan maakt Nyron je deze graag op i.f.v. de gewenste afmetingen en afwerking.

Nyron Hoboken, Antwerpen - offerte voorzetrolluiken