NYRON

Antverpiastraat 36

2660 Hoboken

0498 56 17 72

Stuur een e-mail

rolluiken inbouw opbouw voorzet

Rolluiken

Rolluiken plaatsen, herstellen en automatiseren

Nyron uit Hoboken is uw partner in Antwerpen en omgeving voor rolluiken. Zowel plaatsen als herstellen behoort tot de activiteiten. Maar ook automatiseren zit in de lift.

Automatisering

Bij rolluik-automatisering worden uw bestaande luiken aangepast zodat u ze niet meer manueel moet aflaten of optrekken. Dit gebeurt met behulp van een motor. U kunt zo ook uw rolluiken openen van op afstand. Indien gewenst kunt u ook een timer installeren zodat het luiksysteem zich op een vast tijdstip kan openen en sluiten.

Rolluik soorten

Wil ook jij rolluiken laten plaatsen, dan heb je (bij nieuwbouw) de keuze uit diverse rolluiksoorten en modellen. Bij renovatieprojecten kan het voorkomen dat het meest geschikte type rolluik bepaald wordt door de geveldikte en reeds bestaande buitenschrijnwerk. Via onderstaande links lees je meer over de 3 mogelijke soorten rolluiken:

Rolluiken met correcte service én aan scherpe prijs

Wanneer u beroep doet op Nyron uit Antwerpen kunt u rekenen op een correcte service tegen een scherpe prijs. Of u nu nieuwe rolluiken laat plaatsen, bestaande rolluiken laat herstellen of automatiseren, de kwaliteit staat steeds voorop. En dit zonder een gat te slaan in uw portemonnee. Voor degelijke en betaalbare rolluiken kiest u dus best voor Nyron in Antwerpen.

Kortom, Nyron is uw vakman voor de plaatsing of herstelling van uw rolluiken. Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte.