NYRON

Antverpiastraat 36

2660 Hoboken

0498 56 17 72

Stuur een e-mail

Zonwering, screens & vliegenramen

Binnenzonwering en buitenzonwering

Met zonwering maakt u van uw woonruimte een plek waar het gezellig en aangenaam vertoeven is, het hele jaar door. Dat kan door buitenzonwering, maar ook door binnenzonwering. Hou in de zomer de zon buiten zodat de temperatuur niet te hoog oploopt. In de winter zorgt de zonwering voor een filtering van de laaghangende zon zodat u niet verblind wordt.

Met het juiste zonweringsysteem valt er toch voldoende licht binnen. Nyron uit Hoboken, Antwerpen verzorgt de plaatsing van zonwering, zowel binnen als buiten.

Contacteer Nyron voor de plaatsing van nieuwe zonwering of herstelling van bestaande zonwering.

Screens en verandascreens

Ook in een veranda kunnen de temperaturen weleens te hoog oplopen, zeker in de zomer. Met verandascreens houdt u de hitte buiten, terwijl er toch genoeg licht binnenkomt. De screens en verandascreens zorgen ook 's avonds als het donker is voor een aangenaam geborgen gevoel. Nyron uit Antwerpen plaatst en herstelt screens en verandascreens op maat.

Vliegenramen

Slapen met het raam open. Heerlijk! Tenminste als die vervelende muggen en vliegen buiten blijven. Nyron uit Antwerpen levert en plaatst vliegenramen op maat. Zo geniet u van een heerlijke nachtrust, zonder vervelende beestjes in de kamer.

Perfecte afwerking aan correcte prijs. Gratis offerte op maat!

Nyron uit Antwerpen heeft een jarenlange ervaring op het vlak van binnenzonwering, buitenzonwering, screens, verandascreens en vliegenramen. De meewerkend patroon co├Ârdineert de werken en ziet toe op een perfecte plaatsing of herstelling en dit alles tegen een eerlijke en correcte prijs.

Kortom, Nyron is uw vakman voor de plaatsing of herstelling van uw zonwering, screens of vliegenramen.

Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte.