NYRON

Antverpiastraat 36

2660 Hoboken

0498 56 17 72

Stuur een e-mail

Sectionaalpoorten

Alle merken sectionaalpoorten en garagepoorten

Poortenspecialist Nyron uit Hoboken / Antwerpen is niet gebonden aan één bepaald merk. Wij leveren en plaatsen alle merken secionaalpoorten e.a. garagepoorten. Zo biedt de installateur een ruime keuze aan poorten en kiest je het poortenmerk - en uitvoering dat je het meest aanspreekt.


Automatisering garagepoorten

Nyron verzorgt ook de automatisering van garagepoorten en sectionaalpoorten. Dit zowel bij nieuwe poorten als bij bestaande garagepoorten. Op die manier kunt u uw garagepoort van op afstand openen. Erg handig! Zo moet u bij regenweer niet uit uw wagen om de garagepoort te openen.

Perfecte afwerking, correcte prijs

Nyron uit Hoboken, Antwerpen heeft een zeer ruime ervaring in het plaatsen van sectionaalpoorten en garagepoorten. Daardoor kunt u rekenen op een perfecte plaatsing of herstelling van uw garagepoort. We verliezen het prijskaartje niet uit het oog. Wij vragen een eerlijke en correcte prijs voor uw garagepoort.

Wij kunnen alle merken sectionaal poorten en garagepoorten leveren en installeren. Bovendien zorgen we ook voor de automatisering op afstandsbediening. Uw garage openmaken, gebeurd voortaan zonder enige moeite. Herstellingen worden ook door ons uitgevoerd.

Kortom, Nyron is uw vakman voor de plaatsing of herstelling van uw garagepoort of sectionaalpoort. Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte.